Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

Готов проект на къща "Стела"

РЗП: 
185.66кв.м.
Етажи: 
2 етажа
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 4500лв

Представяме Ви проект за масивна, двуетажна жилищна сграда, в който модерната визия и максималната функционалност са водещи при организацията на пространството. Този дом не е предназначен за обитаване само през уикендите. Тук удобстствата и уютът гарантират комфорта на всеки член на фамилията.

Проектантската идея е развита на два етажа, с разгъната застроена площ 185,67 кв.м. Чрез позиционирането на активните дневни потоци и зоната за отдих и релакс на отделни етажи, е осигурена възможността всеки член на фамилията да изпълнява ежедневния си график, без да навлиза в личното пространство на останалите.

Входът е ситуиран от север и оформен като ниша с малка площадка. Чрез просторното входно антре и малък коридор е осъществен достъпът до всички помещения от дневната зона. Срещу входа са разположени мокрите помещения – баня с тоалетна и перално. В дневната зона, на площ от 39,51 кв.м., в общо пространство, са обединени холът трапезарията и кухненският кът. Всяка функционална зона в дневната разполага с достатъчна площ и е визуално разделена от останалите. Ориентирана е на юг - югоизток и заема най-благоприятното изложение в имота. Директната връзка с верандата, отдалечеността от улицата и навлизането на светлината през широките прозорци позволяват градината да се превърне в елемент от жилищното пространство.

Неблагоприятното северно изложение се заема от спомагателните помещения и кухненския кът. Вертикалната комуникация между двата жилищни етажа се осъществява от стълбището. Стълбищната клетка е затворена и изпълнява функциите на звуков изолатор между активните дневни потоци в къщата и зоната за отдих.

Нощният сектор заема втория жилищен етаж (99,66 кв.м) и е отдалечен от улицата, с което осигурява необходимите условия за релакс. Трите спални помещения се обслужват от общ санитарен възел – баня с тоалетна. Към родителската спалня са предвидени дрешник и малка тераса, с панорамна гледка към градината.

Съотношението между площите на основните и спомагателните помещения е оптимално, т.е. функионалната обвързаност на помещенията е решена без излишно разточителство на полезна площ.

Изборът на плосък покрив, който преминава в пергола над терасата, добавя финалния щрих към модерната визия на къщата.

Изчистените линии, перфектната организация на обемите и разчупените фасади подчертават изисканата елегантност на сградата.

Педантичният подход на проектантският екип към всеки детайл от проекта осигурява на бъдещите обитатели спокойна и уютна атмосфера, в която „да се потопят“ след напрегнатите делници.

Елегантност, изисканост и стил – това е визитната картичка на проектираното жилище.


Цена на проектите по всички части 4500лв.

Моля, прочетете какво е включено в цената тук

 

5