Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

Готов проект на къща "Мери"

ЗП: 
142.12 кв.м.
РЗП: 
142.12 кв.м.
Етажи: 
1 етаж
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 3500 лв

Имаме удоволствието да Ви представим един значително икономически изгоден проект за къща. Върху застроена площ от 142.12 м²,с максимално създадени удобства са развити функционалните зони за една петчленна фамилия.

В този готов проект за къща, отделните функционални зони имат ясно разграничение, а личните пространства са изключително точно подчертани и развити само в един жилищен етаж.

Денивелацята между нивото на терена и жилищния етаж се преодолява чрез две стъпала, с които се достига до малката площадка пред ориентирания на север вход. Следва неголямо, „Г“-образно входно антре, от което обитателите имат достъп до всички помещения на къщата.

Зоните за приготвяне на храната, за хранене и отдих са оформени в едно общо, светло и просторно пространство, заемащо площ от 30,76 м². Към него може да бъде приобщена площта на верандата ( 20,76 м² ). Тази, на пръв поглед „безполезна“ площ служи и за преход между жилищното пространство и градината. По подходящ начин тя може да бъде използвана и като кътче за релакс след натоварените делнични дни.

Зона „нощ“ е представена от три спални помещения със светла площ, съответно 16,50м², 16,87м² и детска спалня - 11 м². Спалните помещения са отдалечени от улицата ( ливинг румът и входното антре изпъляват функциите на буфер срещу градския шум). Постигната по този начин зрителна и звукова изолация създава необходимите условия за пълноценен отдих.Проектът включва и два общи санитарни възела ( баня с тоалетна).

Изключително пестеливата организация на пространството, не влиза в противоречие с функционалността и удобствата, които предоставяме на бъдещите обитатели.Без неразумни излищества сме постигнали икономичност във всяко едно отношение. Целта, която сме си поставили при разработването на този проект е постигането на максимални удобства при минимум разход на средства. Базирайки се на постигнатата ефективност, считаме, че набелязаните цели са постигнати.

В този проект малката застроена площ не е поставена в противовес на функциалността. Напротив, без излишни разточителства сме постигнали един изключително добър, от икономична гледна точка, ефект.

Съпоставяйки този проект с традиционните жилища на подобна площ, със задоволство можем да отбележим, че сме създали един удобен и предлагащ и отлични битови условия дом.

Цена на проектите по всички части 3500 лв

Моля, прочетете какво е включено в цената тук

 

 


1