Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

Готов проект на къща "Елисавета"

ЗП: 
138.88
РЗП: 
248.99 кв.м.
Етажи: 
2 етажа
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 4450лв

В представяния проект, функционалността и комфорта са постигнати чрез съчетание на стандартните идеи с актуалните тенденции в архитектурата.

Сградата е масивна, със застроена площ 138,88 кв.м. Идеите на проектантския са развити на два етажа и са насочени към създаване на максимални удобства за бъдещите обитатели.

Първият етаж (138,88 кв.м.) обхваща просторна дневна ( 42,02 кв.м), в която са поместени трапезарията и кухненския бокс. Това, наложено в последните години, решение осигурява максимално добра организация на активните потоци в къщата. Разположен в непосредствена близост до входа, този своеобразен център на дома има директна връзка с просторната веранда и градината. Веранда е покрита, а площта ѝ е достатъчна да „приюти“ зоните за хранене и релакс през топлите месеци.

Чрез разполагането на санитарния възел между дневната и кабинета, се постига не само еднаквата му отдалеченост от всички помещения на това ниво, но и звукова бариера между работната зона и ливингрума. Кабинетът (17,38 кв.м.) е разположен в най-тихата зона от жилището. Оптималната работна среда в него се осигурява и от максималната му отдалеченост от улицата. Гаражът има светла площ 26,67 кв.м. и за удобство е предвидена вътрешна връзка с жилището.

Трите спални помещения са разположени на втория етаж. Спалята на родителите е с по-малка площ – 14,39 кв.м. Към нея е предвиден дрешник ( 3,79кв.м.). Тя е свързана с тераса, от която се открива гледка към вътрешната част на двора и градината. Другите две спални са с приблизително еднаква площ 18 кв.м. и 18,67 кв.м.

Всички помещения от функционална група „нощ“ се обслужват от самостоятелна баня,а тоалетната и пералното са обединени в едно общо помещение. Стълбището осъществява вертикалната комуникация между двете нива.

Покривът е четирискатен – дървена конструкция с покритие от керамични керемиди.

Стандартните, на пръв поглед, архитектурни разпределения не налагат ограничения при обзавеждането и поддържането на дома. Върху разгъната застроена площ от 248,99 кв.м., пространството е организирано пестеливо и с подчертан усет към функционалността. Изчистените лини, елегантният стил и точното позициониране на всяка зона в жилището са достатъчна гаранция за комфорта на обитателите ѝ.

Къщата е подходяща за постоянно и сезонно обитаване. Проектът е съобразен с изискванията на всички архитектурно-строителни норми.


Цена на проектите по всички части 4450лв.

Моля, прочетете какво е включено в цената тук

2