Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

ГОТОВ ПРОЕКТ НА КЪЩА "ЕЛЗА"

ЗП: 
104.88 кв.м.
РЗП: 
203.84 кв.м.
Етажи: 
2 етажа
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 4800 лв.

Представяме Ви проект за съвременна, двуетажна жилищна сграда, в която усещането за комфорт e подсилено от модерната визия.

Зад елегантната фасада, върху разгъната застроена площ от 203,84 кв.м са разположени елементите на двете основни зони „ден“ и „нощ“. Функционалната обвързаност между отделните помещения и оптималната им площ доказват прецизността и рационалността, с която проектанският екип е подходил към изпълнение на заданието.

С цел игнориране неблагоприятното влияние на високите подпочвени води в региона, е предвидено нивото на първия етаж (104,88 кв.м.) е да бъде 40-50 см над над терена.

Входът, „Г“ образното антре и гаражът (13,27 кв.м) заемат неблагоприятното северно изложение. За удобство на обитателите е предвидена директна връзка между гаража и жилището. В непосредствена близост до входа се намират санитарния възел ( баня с тоалетна) и пералното помещение.

Оригинално архитектурно решение е диаметралното разположение кухнята (9,915кв.м), спрямо дневната с трапезария (22,49кв.м). Макар и свързани в общо пространство, двете помещения остават визуално разделени. Това структуриране на отворените обеми осигурява „ненавлизане“ на зоната за приготвяне на храната в зоните за хранене и релакс. Кухнята и дневната имат пряка връзка с верандата (18,76 кв.м), която през пролетно-летния сезон може да бъде обособена като зона за релакс.

Стълбището осъществява връзката между двата жилищни етажа.

На втория етаж ( 98,96 кв.м) са разположени три спални с приблизително еднаква площ. Всяка от тях разполага със собствен дрешник. Към спалнята на родителите е предвиден общ санитарен възел – баня с тоалетна. Останалите две спални се обслужват от втория санитарен възел, разположен на това ниво. Коридорът има пряка връзка с малка тераса, ориентирана на север. Изолирането на помещенията от група „нощ“ от активните дневни потоци в къщата, осигурява всички условия за отдих и релакс.

По проект покривната конструкция е дървена, с покритие от керамични керемиди.

Архитектурните разпределения са изготвени с усет към детайла и дават безброй възможности за проява на оригиналност при обзавеждането на дома. Изчистените линии и отворените пространства съдават усещане за простор и повече светлина.

Проектът е съобразен с всички нормативни изисквания, регламентиращи жилищното строителство.


Цена на проектите по всички части 4800 лв.

Моля, прочетете какво е включено в цената тук

4