Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

Готов проект на къща "Джуди"

ЗП: 
128.23 кв.м.
РЗП: 
128.23 кв.м.
Етажи: 
1 етаж
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 3600 лв

Представяме Ви проект за масивна, еднофамилна жилищна сграда със застроена площ 128,23 кв.м., подходяща за постоянно и временно обитаване. Жилището е едноетажно и има стандартно архитектурно разпределение, в което умело се съчетават и надграждат прецизност, вкус и чувство за хармония.

Разликата между нивата на терена и жилищния етаж се преодолява с три стъпала. Чрез малка площадка се достига до входа на жилището. Връзката между отделните зони в него е осигурена чрез „Г“ образен коридор, който разделя динамичната дневна зона от зоната за отдих.

Дневната е просторна (33,70 кв.м.) и включва зона за отдих, трапезария и кухненски бокс. Обединеното пространство е разпределено рационално, за всяка зона е предвидена достатъчна площ, с което се осигуряват повече удобства за обитателите. В директна връзка с дневната е покритата веранда, която е своеобразен преход към двора и градината. В летните месеци тя би се превърнала в подходящо място за релакс.

За обитателите са предвидени три спални помещения със светла площ, съответно 13,37 кв.м., 13,21 кв.м и 14,04 кв.м. Разположението им далеч от уличния шум, осигурява необходимото спокойствие за пълноценен отдих.

Всички спални се обслужват от общ санитарен възел – баня с тоалетна. Предвидена и втора тоалетна. Покривът е многоскатен, с дървена конструкция и керамични керемиди. Предвидените функционални връзки между отделните помещения и зони осигуряват по-комфортна среда на обитаване.


Предимствата на този проект са:

  • модерна, просторна и светла къща, в която всеки има свое запазено лично пространство;
  • съответствие с всички нормативни изисквания в строителството;
  • възможност за реализиране на по-нестандартни идеи при обзавеждането;
  • липсата на сложни пространствени решения прави по-лесно поддържането на жилището по време на експлоатацията;
  • функционална обвързаност на отделните помещения;

В този проект е постигнат баланс между класическите пространствени решения и новите стандарти в проектирането на жилищни сгради.


Цена на проектите по всички части 3600лв.

Моля, прочетете какво е включено в цената тук

5