Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

Готов проект за къща "Маргарет"

ЗП: 
128.36 кв.м.
РЗП: 
227.92 кв.м.
Етажи: 
2 етажа
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 4500 лв

Проектът за еднофамилна къща, който Ви представяме е разгърнат върху 227,92 кв.м площ. Прецизността, с която ние, проектантите от утвърдено архитектурно студио в град Пловдив сме подходили към заданието, създава усещане за топлина и уют още от входа, до който се достига чрез две стъпала и малка площадка.

Чрез общ коридор сме свързали всички помещения на първия жилищен етаж. Върху 128,36 кв.м. сме поместили една спалня, дрешник ( 7,25 кв.м.), санитарен възел – баня с тоалетна и зоните от група „Ден“. И тук сме спазили наложената напоследък тенденция за обединяване на всички дневни функционални зони – кухня, трапезария и дневна, в общо помещение. С „Г“ - образния ливинг рум сме постигнали стилово единство и визуално разделение на отделните функционални зони, като зоната за приготвяне на храната остава скрита от зоната за релакс. Предимствата на това архитектурно решение са в осигуряването на повече светлина и увеличаване на възможностите за продължителен и пряк контакт между отделните членове на фамилията.

Обширната веранда (28,20 кв.м.), сме предвидили като естествено продължение на градината. Тя е свързващото звено между двора и къщата, а освен това може да бъде обособена и като допълнителна зона за релакс.

Стълбището осъществява връзката между двата етажа.

В архитектурното разпределение на втория етаж сме проектирали три семпли и удобни спални, разположени по начин, който осигурява индивидуално пространство за всеки. Проектантсият ни екип предвидливо е осигурил достатъчно пространство за обособяване на различни зони във всяка спалня - за сън, за занимания, а в детските спални - и кът за игри. Динамиката в зонирането сме поставили в пряка зависимост от предпочитанията и индивидуалните потребности на обитателите им. Терасата е с изглед към градината и има пряка връзка с две от спалните помещения. На това ниво сме предвидили един общ санитарен възел – баня с тоалетна, а до него сме разположили перално помещение.

Считаме, че в този проект за къща пространствата са организирани елегантно, без излишна разточителност. Чрез изчистените форми сме се постарали да внесем допълнително чувството за ред, светлина и хармония.


Цена на проектите по всички части 4500 лв

Моля, прочетете какво е включено в цената тук