Call us  0895 679936

ул. "арх.Камен Петков" 64

гр. Пловдив, 4000

Готов проект за къща "Елизабет"

ЗП: 
146 кв.м.
РЗП: 
146 кв.м.
Етажи: 
1 етаж
Цена: 

Цена за цялостно проектиране 3500 лв

Представяме Ви готов проект за едноетажна, еднофамилна къща. Пространствата в нея са организирани много функционално и изключително пестеливо. В този готов проект за къща сме  осигурили максимални удобства върху не голяма застроена площ.

Сградата е масивна, с дървена покривна конструция и керамични керемиди. Застроената площ е 145,90 кв.м. Архитектурното разпределение показва, че и без излишно разточителство може да бъде осигурено индивидуално кътче за всеки член на семейството.

Пространството пред входа е оформено като малка ниша, като разликата между нивата на терена и жилището се преодолява с три стъпала.

Входното антре е свързано с малък коридор, чрез който се осигурява връзката между отделните помещения в жилището. Зоните „Ден“ и „Нощ“ са ясно обособени. Зона „Нощ“ включва три просторни и светли спални, разположени в непосредствена близост до входа. Родителската спалня (11,42 кв.м) разполага със собствен санитарен възел, а децата ползват втори санитарен възел, до който е предвидено и перално помещение.

Центърът на жилището е дневната. Проектирана е като ливинг рум, в който зоната за приготвяне на храната, зоната за хранене и зоната за релакс са организирани в едно общо пространство. Трите зони едновременно са ясно обособени и функционално свъзани . Този начин на организация на помещението създава възможност за оригинални дизайнерски решения и изява на творческите фантазии на обитателите при обзавеждането на дома.

Това семпло, но елегантно жилище нямаше да бъде толкова привлекателно без обширната веранда с гледка към градината, която през топлите месеци се присъединява към зоната за релакс. Между нея и дневната има директна връзка.

Къщата  е проектирана с максимално изчистен и модерен стил. Архитектурните решения са оригинални и ненатрапчиво категорични. Опростените форми са достатъчно елегантно съчетани и премерени, за да осигурят уют. Минималистична изисканост – това е точният израз, който характеризира представяния архитектурния проект.


Цена на проектите по всички части 3500лв.

Моля, прочетете какво е включено в цената тук

2